Mini-workshop event

‘Boost je homepage’

mini-workshop event voor ondernemers

De homepage van je website is zoveel méér dan alleen een visitekaartje van je bedrijf. Wist je dat jij deze webpagina met een paar kleine aanpassingen vaak veel effectiever kunt maken? Zo effectief zelfs, dat je er meer leads of klanten mee trekt. Wil je weten hoe je dat doet? Meld je dan nu aan voor het ‘Boost je homepage event op maandag 13 maart. Om de prijs, inclusief lunch, hoef je het zeker niet te laten.

Bestel direct je ticket

Verbeter je homepage in één middag

Het is best lastig om jezelf en je toegevoegde waarde als ondernemer goed zichtbaar te maken op je homepage. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je homepage:

 • beter gelezen en bekeken wordt,
 • makkelijker vindbaar is en
 • meer leads oplevert?

Tijdens het ‘Boost je homepage’ event ga je in vier opeenvolgende mini-workshops  met een select groepje ondernemers aan de slag met handige oefeningen. Zo ervaar je in één middag hoe je met behulp van je businessplan, e-mailmarketing, teksten en video’s je homepage effectiever kunt maken.

Waar en wanneer?

Het mini-workshop event ‘Boost je homepage’ vindt plaats op maandag 13 maart van 11:37 uur tot 17:00 uur bij restaurant Eet-Lokaal in Zevenaar.

Eet-Lokaal

Het adres van Eet-Lokaal is Markt 25, 6901 AG in Zevenaar. Dit is op loopafstand van station Zevenaar.

Kom je met de auto? Dan kun je het beste parkeren in parkeergarage Masiusplein,  Oude Wal, 6901 AT in Zevenaar.

Bestel direct je ticket

Programma

Wat kun je op 13 maart verwachten? Na de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers serveren restauranteigenaren, Michiel Beltman en Hertzog Olivier, een lunch aan alle deelnemers. En daarna ga je aan de slag. Na elke mini-workshop is er een pauze en voor wie wil, is er na de afsluiting een netwerkborrel. Het programma ziet er als volgt uit.

 • 11:37 uur – 12:00 uur: Ontvangst (koffie/thee met wat lekkers)
 • 12:00 uur – 12:45 uur: Kleine lunch (proeverij)
 • 12:45 uur – 16:00 uur: 4 mini-workshops
  • Mini-workshop #1
   Waardecreatie met het Businessmodel Model Canvas – Gerrit Woerts
   Gerrit Woerts verheldert jouw ambities

   Met het Business Model Canvas (BMC) onderzoek je welke waarde jij creëert voor je bedrijf en jouw klanten. In deze mini-workshop maak je kennis met de basisprincipes van het BMC en leer je hoe het BMC jouw homepage kan versterken.

  • Mini-workshop #2
   Maak een onweerstaanbare leadmagneet – Stefan van Lierop
   Stefan van Lierop helpt je met het aantrekken van meer klanten via je website

   In deze praktische mini-workshop ga je aan de slag met het bedenken van een onweerstaanbare leadmagneet. Een leadmagneet geeft je homepage extra marketingkracht, waardoor je meer relevante leads aantrekt.

  • Mini-workshop #3
   Teksten waarmee je scoort – Sarian Dijkstra
   Sarian Dijkstra is gespecialiseerd in klantgerichte teksten

   Welke woorden op je homepage helpen je om de aandacht van potentiële klanten te trekken en vast te houden? En waar moet je rekening mee houden bij het schrijven van leesmagneten? In deze workshop gaan we in op de do’s en don’ts.

  • Mini-workshop #4
   De kracht van een videopitch – Dirk van der Veen
   Dirk van der Veen brengt organisaties goed in beeld

   Met een videopitch geef je een homepagebezoeker direct een eerste indruk van jezelf in levenden lijve. In deze mini-workshop ga je aan de slag met de voorbereiding van de teksten, de opnamen en de hulpmiddelen die je nodig hebt voor een goede videopitch.

 • 16:00 uur – 16:15 uur: Afsluiting
 • 16:15 uur – 17:00 uur: Netwerkborrel

Bestel direct je ticket

Actieprijs

Voor het mini-workshop event ‘Boost je homepage’ – inclusief lunch – betaal je de speciale actieprijs* van € 37,- p.p. inclusief btw.

* Deze actieprijs geldt alleen voor deze eerste editie van ons mini-workshop event.

Er is plek voor maximaal 16 deelnemers. We hebben gekozen voor deze groepsomvang, omdat deelnemers elkaar dan kunnen inspireren en we iedereen zo ook individuele aandacht kunnen geven.

Bestel je ticket voor het ‘Boost je homepage‘ event

Kan jouw homepage wel een ‘boost’ gebruiken? Of laat je je graag inspireren in een letterlijk smaakvolle omgeving? Bestel dan vóór 6 maart je ticket voor het ‘Boost je homepage’ event.

Wacht niet te lang, er is namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Heb je vragen? Mail ons dan gerust: mail@1001ondernemersinzichten.nl of ga naar contact.