Bloggers

De bloggers van 1001 Ondernemersinzichten stellen zich hieronder graag aan je voor! Wil je alles lezen over Gerrit, Dirk of Stefan? Klik dan door naar het volledige profiel.

Gerrit Woerts

Gerrit Woerts verheldert jouw ambitiesGerrit Woerts is een verbeelder- en verheldert jouw plannen. Met zijn visualisatie methode zorgt hij ervoor dat de ambitie en het verhaal van je bedrijf zo transparant mogelijk verteld kan worden met beeld en verhaal. De visualisaties zorgen voor een compacte versie van je bedrijfsvisie of ondernemingsplan.

Lees het volledige profiel van Gerrit

Dirk van der Veen

Dirk van der Veen brengt organisaties goed in beeldDirk van der Veen is mediagraaf. Met VActs MediaGrafie maakt hij professionele webvideo’s voor organisaties, die letterlijk en figuurlijk goed in beeld willen komen. Zijn webvideo’s zijn een krachtig marketinginstrument om klanten te informeren en te genereren.

Lees het volledige profiel van Dirk

Stefan van Lierop

Stefan van Lierop helpt je met het aantrekken van meer klanten via je websiteStefan van Lierop is coachend marketing- webmaster met ruim 15 jaar werkervaring. Hij helpt zelfstandige dienstverleners hun website doeltreffend in te zetten als marketinginstrument. Stefan biedt oplossingen om kennis en informatie op een slimme manier via internet te vermarkten. En dat levert ondernemers meer klanten op.

Lees het volledige profiel van Stefan