Dirk van der Veen

Dirk van der Veen brengt organisaties goed in beeldBrengt organisaties goed in beeld

Dirk van der Veen is mediagraaf. Met VActs MediaGrafie maakt hij professionele webvideo’s voor organisaties, die letterlijk en figuurlijk goed in beeld willen komen. Zijn webvideo’s zijn een krachtig marketinginstrument om klanten te informeren en te genereren.

Voor de camera staan is eng…

Herken je dat? Voor de meeste ondernemers is de eerste keer voor een camera even wennen. Maar wees gerust; praat je op een netwerkbijeenkomst makkelijk over je werk? Dan lukt dat ook tijdens de opnamen. Bovendien heb ik genoeg opties om jou, je organisatie, dienst of product goed in beeld te brengen.

Hoe gaan we aan de slag?

Samen! We beginnen met de kernboodschap: wat wil je vertellen en bereiken (meer leads/views)? Daarna maak ik een script en beginnen de opnamen. Hiervan maak ik de ruwe bewerking om de definitieve productie af te stemmen. Als je wilt plaats ik de geproduceerde video op je website of YouTube.

Ik garandeer je dat video werkt!

Mensen, stemgeluid en beweging trekken nu eenmaal snel onze aandacht. Meer nog dan tekst.  Op beeldscherm schrikken lange teksten je doelgroep af. Bewegend beeld is dan een prima alternatief. Zo zijn testimonials (video’s waarin tevreden klanten aan het woord komen) enorm succesvol. En zorgen links met YouTube ervoor dat je website eerder gevonden wordt.

Wil je ook goed in beeld komen?

Mail: dirk@vacts.nl of bel: 06 53 96 16 35. Ik help je graag jouw webvideo te maken. Meer weten? Zie VActs MediaGrafie op www.vacts.nl

Alle blogartikelen van Dirk van der Veen →