Gerrit Woerts

Gerrit Woerts verheldert jouw ambitiesVerheldert jouw ambities

Gerrit Woerts is een verbeelder- en verheldert jouw plannen. Met zijn visualisatie methode zorgt hij ervoor dat de ambitie en het verhaal van je bedrijf zo transparant mogelijk verteld kan worden met beeld en verhaal. De visualisaties zorgen voor een compacte versie van je bedrijfsvisie of ondernemingsplan.

Krachtig vertellen over je bedrijf door Visualisatie

Krachtig vertellen over je bedrijf vertellen is een uitdaging. Om de eerste stappen te zetten is  het nodig je ambitie grondig te onderzoeken. Toch weten de meeste ondernemers onbewust meer dan ze in eerste instantie denken. Ik activeer jouw verbeelding om de essentie en energie in jouw verhaal aan te brengen.

We werken samen aan jouw plan aan de hand van korte interviews en visualisatie / tekenopdrachten. Na enkele sessies kun je je plan uitleggen aan de hand van enkele beelden en jouw eigen authentieke verhaal daarbij.

Wat levert het visualisatie traject op?

Jouw klanten willen snel weten of jij hun probleem kan oplossen of wens kan invullen.
Het gezegde is : “een beeld zegt meer dan 1000 woorden”. Aan de hand van enkele tekeningen en krachtige verhalen kun je hen direct raken.

De meeste ondernemers moeten flexibel zijn en snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen, zonder de focus te verliezen. Dus waarom zou je tijd verspillen aan lange teksten in je plan..

Zo werkt dit traject verhelderend aan twee kanten: jouw eigen koers en het verhaal naar jouw klant.

Wil je ook helderheid creëren?

Mail: mail@woerts-consultancy.com of bel: 06 16 52 47 26. Ik help je graag jouw  plan te maken. Meer weten? Zie  www.de-verhelderaar.nl

Alle blogartikelen van Gerrit Woerts →