Stefan van Lierop

Stefan van Lierop helpt je met het aantrekken van meer klanten via je websiteHelpt je met het aantrekken van meer klanten via je website

Stefan van Lierop is coachend marketingwebmaster met ruim 15 jaar werkervaring. Hij helpt zelfstandige dienstverleners hun website doeltreffend in te zetten als marketinginstrument. Stefan biedt oplossingen om kennis en informatie op een slimme manier via internet te vermarkten. En dat levert ondernemers meer klanten op.

Zelfstandige dienstverleners en onlinemarketing

Het valt mij op dat veel zelfstandige dienstverleners niet goed weten hoe ze hun website kunnen gebruiken voor marketingdoeleinden. Vaak is hun website niet meer dan een digitaal visitekaartje. Dat is jammer, want je kunt er zoveel meer mee doen. Met de juiste aanpak levert een website je veel waardevols op; meer leads en meer klanten bijvoorbeeld.

Je website als marketinginstrument

In de vorm van workshops, kennisproducten, trainingen en 1-op-1 coaching maak ik je bewust van de mogelijkheden van onlinemarketing. En ik leer je de daarbij behorende vaardigheden. Zodat jij je website succesvol in kunt zetten als onlinemarketinginstrument. Wil je meer klanten aantrekken via je website? Dan is er werk aan de winkel!

Wat levert jou dit concreet op?

Wanneer je je website op de juiste manier inzet voor je marketing, vinden jouw toekomstige klanten je eerder en vaker via internet. Je hoeft dus minder tijd aan traditionele acquisitie en netwerken te besteden. Daardoor houd je meer ruimte over voor andere zaken, die het ondernemen voor jou zo leuk maken.

GRATIS 5-Stappenplan

Wil jij de eerste stappen zetten om meer klanten via je website aan te trekken? Mijn GRATIS 5-Stappenplan helpt je daarbij! Vraag het aan op stefanvanlierop.nl/5-stappenplan-aanvragen

Alle blogartikelen van Stefan van Lierop →